Zonnepanelenproject Parkstad

Woont u in Parkstad en wilt u zonnepanelen op uw woning? Volta Solar biedt in samenwerking met de gemeentes in Parkstad een uniek totaalpakket: van advies en financiering tot installatie en onderhoud. Via Zonnepanelenproject Parkstad wordt voor u als inwoner alles geregeld.

Hoe werkt Zonnepanelenproject Parkstad?

  • U sluit een contract af met uw Gemeente voor het leveren van zonnepanelen
  • U kunt via uw Gemeente een lening krijgen tegen 1,5% rente
  • U geniet 15 jaar service en onderhoud op uw installatie en heeft 15 jaar garantie
  • U bespaart tegenwoordig met uw zonnepanelen meer dan de maandelijkse aflossing van uw lening. U bespaart dus al vanaf de eerste maand
  • Na 15 jaar is de lening afgelost en profiteert u nog minimaal 10 jaar van gratis zonnestroom. Ook krijgt u 15 jaar garantie op de installatie via uw gemeente
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Duidelijke voorlichting. Keurige installateurs. Snel en netjes gewerkt. En toen ging de zon schijnen :-)
Suzanne Heussen, deelneemster Zonnepanelenproject Parkstad

Inspecties zonnepanelensysteem

Heeft u vragen over de inspecties die plaats zullen vinden bij de zonnepaneleninstallaties binnen het project? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen.

Zonnepanelenproject parkstad live statistieken

Wist u dat..

… het Zonnepanelenproject Parkstad  al meer dan 4000 deelnemers kent?

In de tussentijd zijn er al meer dan 55.200 zonnepanelen geplaatst op daken in de Parkstad-gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Beekdaelen, Simpelveld en Voerendaal. In totaal is er al meer dan 12.200.000 kWh per jaar opgewekt en maar liefst 4.331.252 kilogram CO2 bespaard.

Steeds meer inwoners van Parkstad kiezen ervoor om zonnepanelen te laten plaatsen via het aantrekkelijke aanbod van het project. Benieuwd naar de laatste stand van zaken?

Bekijk hier de live statistieken van Zonnepanelenproject Parkstad

 

Goed en duidelijk advies voor het kunnen maken van een juiste keuze in het aantal aan te schaffen panelen, bij vragen snel en duidelijk antwoord. Ben zeer tevreden over de gehele afhandeling, zowel de communicatie per telefoon/mail/ als de administratieve afhandeling en de nette en correcte montage door uw monteurs.
Paul Scholl, Deelnemer Zonnepanelenproject Parkstad
Doe de Dakcheck

Interesse?

Woont u in een Parkstad-gemeente en wilt u meer informatie over het Zonnepanelenproject?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaande button of neem contact op met een van onze adviseurs via parkstad@voltasolar.nl of 088-0237484.

Vraag vrijblijvend een offerte aan