Soorten zonnepanelen

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt met verschillende rendementen en prijzen. De afmetingen van zonnepanelen zijn tegenwoordig vrijwel hetzelfde. Welk zonnepaneel het beste bij u past, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan uw jaarlijkse stroomverbruik, het beschikbare dakoppervlak en de zoninstraling.

magazijn volta solar

Kwaliteitscontroles zonnepanelen Volta Solar - Essent

Wij sturen onze eigen Quality Control inspectieteams naar de fabrieken van onze PV leveranciers. Sinds 2013 werkt Essent samen met Private Energy; een bedrijf dat kwaliteitscontroles organiseert in PV fabrieken over de gehele wereld maar voornamelijk in Azië. De kwaliteitscontrole vindt op locatie plaats vóórdat de panelen verscheept worden. Panelen met defecten of onregelmatigheden worden geweigerd.

Ons aanbod zonnepanelen

E.ON (Comfort Plus zonnepaneel)

E.ON is een van de grootste energieleveranciers van Europa. Zij hebben als doel innovatieve, duurzame en toekomstgerichte energieoplossingen te leveren voor vele jaren. Wees voorbereid op de toekomst en wek uw eigen zonne-energie op met de panelen van E.ON.

Bekijk de E.ON panelen in ons assortiment >

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen en de mogelijkheden op uw dak? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze zonne-experts aan.