zonnepanelen installatie

Zonnepanelen

Wilt u ook uw energiekosten in eigen hand hebben en niet meer afhankelijk zijn van uw energieleverancier? U kunt ook gewoon uw eigen, duurzame energie opwekken met zonnepanelen: Een slimme investering die zichzelf terugverdient.

We willen u graag zo goed mogelijk adviseren en helpen met het kiezen en vergelijken van zonnepanelen. Onze adviseurs weten het beste welk systeem het beste bij uw situatie past.

Doe de Dakcheck

Doe de online Dakcheck voor gratis, persoonlijk advies. Onze adviseurs berekenen dan aan de hand van uw dakoppervlak en jaarlijks verbruik welke zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. U ontvangt uw persoonlijke advies binnen enkele werkdagen in uw mailbox.

Zonnepanelen: een goede investering

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U behaalt immers meer rendement uit uw spaargeld met zonnepanelen dan op de bank. Er zijn ook verschillende voordelige manieren om zonnepanelen te financieren met een lening. Wist u trouwens dat een gemiddeld zonnepanelensysteem zich binnen 7 jaar heeft terugverdiend? En dat u minimaal 25 jaar kunt genieten van uw zonnepanelen? Bovendien krijgt u nu de btw over de gehele aankoop terug én kunt u profiteren van gunstige leningen en subsidie.

Tip: Bekijk ook onze korte informatievideo’s >

volta solar zonnepanelen

Volta Solar: Al meer dan 10 jaar een vaste speler in de markt

Als vaste servicepartner van Essent en EnergieDirect.nl zijn wij één van de grootste spelers op het gebied van zonne-energie in Nederland en België.

  • Meer dan 10 jaar kennis en ervaring
  • Minstens 12 jaar garantie op de zonnepanelen
  • Eigen VCA-opgeleide installatieteams
  • Kwaliteitscontroles van de panelen op productielocatie
  • Uniek ServiceGarantPlan
  • Gecertificeerd Zonnekeur installateur

Lees hier meer over Volta Solar >

uitleg zonnepanelen

Wat wij bieden

We willen zeker weten dat u de juiste keuze maakt en het meeste rendement uit uw dakoppervlak haalt. Daarom nemen wij voldoende tijd om u goed te informeren en adviseren. Tijdens het gehele traject – van advies inwinnen tot installatie en nazorg- kunt u bij ons terecht.

Eén schakel

Volta Solar heeft het hele proces in eigen hand: van inkoop en logistiek tot advies, planning en installatie. We vormen één schakel tussen fabriek en eindklant en alles wordt in eigen beheer uitgevoerd. Zo kunnen we de kwaliteit van begin tot eind waarborgen. Wij zijn te allen tijde uw aanspreekpunt voor zaken als service en garantie. Een prettig gevoel voor u, omdat u voor een lange periode gebruik moet kunnen maken van onze diensten.

Kwaliteitscontroles op de producten

We sturen onze eigen Quality Control teams naar de fabrieken van onze PV-leveranciers. De kwaliteitscontrole vindt op locatie plaats vóórdat de panelen verscheept worden. Panelen met defecten of onregelmatigheden worden geweigerd. Zo weten we zeker dat we kwalitatief goed materiaal inkopen.

Nieuwste technologieën en innovaties

Door onze korte lijnen met fabrikanten en leveranciers zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie. Wij bieden alleen hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen met een hoog rendement aan. Tevens volgen onze medewerkers regelmatig cursussen en trainingen. Zo weet u dat u goed geïnformeerd wordt en dat uw installatie professioneel geplaatst wordt.

Uniek ServiceGarantPlan

Na installatie kunt u ook nog altijd bij ons terecht voor service en onderhoud. Tevens bieden wij een uniek ServiceGarantPlan waarmee we voor een vaste lage prijs al uw zorgen uit handen nemen. U hoeft dan alleen maar te genieten van uw gratis stroom. Lees hier meer over het ServiceGarantPlan >

zonnepanelen limburg

Referenties en klantbeoordelingen

Wist u dat wij altijd meerdere referenties bij u in de buurt hebben, ongeacht waar u woont in Nederland? Voor iedereen die een offerte van ons krijgt laten we zien waar de dichtstbijzijnde installaties van ons te vinden zijn.

Tevreden klanten zijn een van de drijvende krachten achter ons bedrijf. Bij de oplevering van een project controleren wij of de klant helemaal tevreden is. Ook nodigen wij onze klanten uit om hun ervaringen met ons en via Vriendenvoordeel met anderen te delen via internet. Zo kunt u snel achterhalen hoe onze dienstverlening ervaren wordt door andere mensen.

Op de volgende websites vindt u enkele reacties:

The Feedback Company Volta Solar Kenniscentrum
Kenniscentrum Zonne-energie

Kenniscentrum Zonne-energie

Als u zich oriënteert op het gebied van zonnepanelen komt er veel informatie op u af. De kennis en ervaring die wij in meer dan 10 jaar hebben opgedaan delen wij met u in ons Kenniscentrum.

Dagelijks maken honderden mensen gebruik van ons kenniscentrum om antwoorden te vinden op hun vragen over zonnepanelen. Van praktische informatie over techniek en ontwerp tot financiële kwesties zoals rendement en terugverdientijd. U vindt altijd snel een duidelijk antwoord op uw vragen.

Naar het Kenniscentrum >

zonnepanelen monteren

Ons werkgebied

Als particulier kunt u vanuit heel Noord-Brabant en Limburg. Wij hebben al zonnepanelen geïnstalleerd in onder andere:

Meer informatie

Wilt u meer weten over zonnepanelen? Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts.

telefonisch adviesgesprek