Zonnepanelen Zeeland

Wek uw eigen stroom op met zonnepanelen in Zeeland en bespaar flink op uw maandelijkse energierekening. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu! Met Volta Solar kiest u voor:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Ten minste 12 jaar garantie op de zonnepanelen
  • Gecertificeerd installateur
  • Gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar

Hoeveel bespaart u met zonnepanelen?

Ervaringen van anderen

Uitgebreid advies gekregen over de mogelijkheden. Vakkundig geïnstalleerd en duidelijke uitleg.

Door: H. Visser, Middelburg

Subsidieregelingen in Zeeland

In Zeeland zijn er verschillende regelingen beschikbaar om de aankoop van zonnepanelen extra interessant te maken:

  • U kunt 21% btw over het totale offertebedrag terugvragen. Wij regelen dit voor u.
  • Voordelige financiering van zonnepanelen met de Energiebespaarlening. U kunt tot 75% van het bedrag gebruiken voor de aankoop van zonnepanelen.
  • Het levertarief van stroom van uw energiemaatschappij is gelijk aan de vergoeding die u ontvangt voor uw zonnestroom. Alleen als u op jaarbasis meer stroom opwekt dan u aan elektriciteit verbruikt, krijgt u over het overschot een lagere vergoeding. Dit valt onder de salderingsregeling.
zoninstraling in Nederland

Hoogste zonnestraling van Nederland

Zonnepanelen zijn in Zeeland extra interessant. De provincie heeft namelijk de hoogste zonnestraling van heel Nederland, met andere woorden: Zeeland is de zonnigste provincie. Hierdoor leveren zonnepanelen meer op dan in de rest van het land, u heeft een investering in zonnepanelen dus sneller terugverdiend. Wilt u weten hoeveel u elk jaar bespaart? (bron afbeelding: KNMI)

Doe de dakcheck

zeeuw energieakkoord

Verduurzaming in Zeeland

In het zogenaamde Zeeuwse Energieakkoord staat de ambitie om in 2030 tenminste 1.000 MW aan zonne-energie op te wekken. De voorkeur gaat uit naar het realiseren van grote zonnedaken bij bedrijven. Zo wordt er bij Verbruggen in Vlissingen een enorm zonnedak van 140.000 zonnepanelen gerealiseerd. Toch kunt u als particulier ook zeker een steentje bijdragen aan de verduurzaming van Zeeland. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook voor de verlaging van uw energierekening.

Contact

Vraag voor meer informatie een gratis telefonisch adviesgesprek aan of vul geheel vrijblijvend de dakcheck in om uw jaarlijkse besparing te zien. Voor direct contact kunt u bellen met 088 – 023 74 80 of mailen naar zonnepanelen@voltasolar.nl.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze experts.