Zonnepanelen in Weert

Met zonnepanelen verduurzaamt u uw woning in Weert. U bespaart direct op de energierekening en helpt bij het verminderen van de CO2-uitstoot. Met Volta Solar kiest u niet alleen voor meer dan 12 jaar ervaring met het ontwerpen en installeren van zonnepaneleninstallaties:

  • A-merk zonnepanelen
  • Tot wel 25 jaar garantie
  • Gecertificeerde monteurs

 

Is uw dak geschikt?

Wat leveren zonnepanelen op uw dak in Weert op? Dat is afhankelijk van de windrichting, de omvang en de helling van het dak. Idealiter levert een installatie evenveel stroom als u jaarlijks verbruikt, dat is financieel gezien het meest interessant. Vul onze dakcheck in om te zien wat u jaarlijks bespaart.

Bereken uw besparing

Ervaringen van anderen

Alles is netjes geïnstalleerd, allemaal binnen een dag.

Door: F. Janssen, Weert

zonnepanelen assortiment

Onze zonnepanelen

Elke zonnepaneleninstallatie is maatwerk. Daarom bieden wij drie verschillende soorten zonnepanelen aan met elk een ander vermogen in wattpiek. Zo bent u verzekerd van een A-merk zonnepaneel en kunt u een installatie kiezen die genoeg stroom oplevert voor uw huishouden. Bekijk onze zonnepanelen.

zonnekeur certificaat

Erkend installateur

De installatie van zonnepanelen is complex. Naast de panelen installeert de monteur in de meeste gevallen ook een omvormer, welke verbonden wordt met de meterkast. Kies daarom voor een gecertificeerd installateur met de nodige jaren ervaring, zo weet u zeker dat de zonnepanelen maximaal presteren. Volta Solar is erkend Zonnekeur Installateur.

Garantie

Met zonnepanelen investeert u in de duurzame opwekking van energie. U ontvangt uitgebreide garantie op zowel de installatie als de producten, zodat u nog jarenlang profiteert van gratis zonnestroom. Bij Volta Solar bent u verzekerd van:

  • 12 jaar productgarantie op de zonnepanelen.
  • 25 jaar vermogensgarantie (na 25 jaar presteren de zonnepanelen op minimaal 80% van hun oorspronkelijke vermogen).

 

Subsidies en financiering van zonnepanelen

Er zijn geen landelijke subsidies beschikbaar voor de aankoop van zonnepanelen. U kunt wel profiteren van twee aantrekkelijke regelingen. Zo hoeft er geen btw meer te worden betaald op uw zonnepanelen. Dat komt bij een gemiddelde particuliere installatie al snel neer op ten minste € 700,-. Daarnaast mag u uw eigen stroomverbruik wegstrepen tegen de eigen opgewekte zonnestroom, dit valt onder de salderingsregeling.

Naast deze regelingen zijn er voordelige manieren om zonnepanelen te financieren. De provincie Limburg stelt bijvoorbeeld leningen tegen zeer lage rentes beschikbaar, zodat zonnepanelen voor alle inwoners van Weert te realiseren zijn. Kijk voor meer informatie over duurzaam wonen in Weert op heerlijkweert.nl.

Contact

Wilt u meer weten over zonnepanelen in Weert? Bekijk de antwoorden op verschillende veel gestelde vragen of vraag een gratis telefonisch adviesgesprek aan. Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 023 7480 of via zonnepanelen@voltasolar.nl.