Zonnepanelen Venray

Plaats zonnepanelen op uw woning in Venray en start direct met besparen op de energierekening. U helpt ook mee met het duurzaam opwekken van stroom. Met zonnepanelen van Volta Solar profiteert u van:

  • 15 jaar productgarantie op de zonnepanelen
  • Professionele installatie: ruim 12 jaar ervaring
  • Gratis offerte

Benieuwd hoeveel u bespaart? Vul de dakcheck in en ontvang een gratis offerte.

Hoeveel kunt u verdienen
met zonne-energie?

Ervaringen van anderen

Uitgebreide offerte gekregen en een scherpe prijs. De zonnepanelen zijn vlot geïnstalleerd. Netjes!

Door: F.G. de Jong, Venray

Zonnepanelen kopen zonder investering

Gaat u op uw woning ook duurzame energie opwekken? De overheid helpt u hierbij. Er zijn verschillende voordelige leningen beschikbaar voor de aankoop van zonnepanelen, zodat u geen spaargeld hoeft te gebruiken. Doordat u zelf stroom opwekt, daalt uw energierekening.

Vaak bespaart u meer op de stroom dan u aan aflossing kwijt bent: zo zijn zonnepanelen voor alle bewoners van Venray interessant! Bekijk de verschillen tussen de opties huren, lenen of kopen of lees meer over de regelingen en subsidies in Limburg.

Uitgebreide garantie op de installatie

Met zonnepanelen profiteert u nog jarenlang van gratis zonne-energie. U ontvangt dan ook een uitgebreide garantie op de producten en de installatie, zodat u verzekerd bent van een goed functionerend systeem:

  • Ten minste 12 jaar productgarantie op de zonnepanelen.
  • 10 jaar garantie op de installatie.
  • 25 jaar vermogensgarantie (de zonnepanelen hebben na 25 jaar nog 80% van hun vermogen).
  • Optioneel: ons ServicePlan. We monitoren uw systeem pro-actief en u ontvangt elke maand een rapport van de prestatie van het systeem.
zonnepanelen assortiment

Ons aanbod zonnepanelen

Bij Volta Solar heeft u de keuze tussen verschillende merken zonnepanelen. Wij bieden alleen hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen van de merken JA Solar en REC. We adviseren het type zonnepaneel op basis van de ruimte op het dak, uw energieverbruik en uw budget. Bekijk onze zonnepanelen.

Hoe werkt het?

Na het invullen van de dakcheck ziet u direct of u woning geschikt is voor zonnepanelen en wat u gaat besparen. Bij interesse sturen we  u een offerte op maat. Bent u akkoord? Dan plannen we graag twee afspraken met u in. Allereerst vindt er een inspectie van uw dak plaats (de schouw), zodat we op de hoogte zijn van belangrijke aandachtspunten. Bij de tweede afspraak komen de installateurs langs om de zonnepanelen op uw woning in Venray te leggen.

Contact

Heeft u nog vragen over zonnepanelen in Venray? Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze zonne-experts.