Zonnepanelen in Sittard

Met zonnepanelen op uw dak in Sittard wekt u uw eigen zonnestroom op. De maandelijkse energierekening daalt fors en u draagt bij aan het duurzaam opwekken van elektriciteit. Kies voor zonnepanelen van Volta Solar:

 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Erkend installateur van zonnepanelen
 • Ten minste 12 jaar garantie op de producten
 • Bespaar honderden euro’s met onze btw teruggave service

Benieuwd of uw woning geschikt is en hoeveel u jaarlijkse kunt besparen? Vul de gratis dakcheck in.

Hoeveel kunt u verdienen
met zonne-energie?

Ervaringen van anderen

Uitgebreide offerte, duidelijke uitleg, vakkundige installatie.

Door: L. Smeets, Sittard

Profiteer van regelingen en subsidies

Ook zonder spaargeld kunt u zonnepanelen kopen. Om zonne-energie voor alle bewoners in Sittard mogelijk te maken zijn er verschillende voordelige leningen beschikbaar. Gemiddeld daalt de energierekening vaak meer dan u maandelijks aflost: dat maakt zonnepanelen extra interessant! Bekijk de kostenvergelijking bij huren, lenen en kopen of lees meer over subsidies in Limburg.

Garantie op de installatie

Met zonnepanelen van Volta Solar wekt u nog jarenlang uw eigen zonnestroom op. Door onze uitgebreide garanties weet u zeker dat de installatie goed blijft werken. Wij bieden u:

 • 10 jaar garantie op de installatie.
 • Ten minste 12 jaar productgarantie op de zonnepanelen (bij onze premium REC zonnepanelen krijgt u zelfs 25 jaar garantie).
 • 25 jaar vermogensgarantie (De fabrikant garandeert dat de panelen na 25 jaar nog 80% van hun vermogen leveren).
 • Extra optie: ons ServiceGarantPlan. Actieve monitoring op storing en u ontvangt elke maand een rapportage van de opbrengst.
zonnepaneel JA Solar 320Wp

Onze zonnepanelen

U heeft bij ons de keuze uit verschillende merken zonnepanelen. Op basis van de ruimte op het dak, het jaarlijkse energieverbruik en uw budget adviseren we zonnepanelen van JA Solar of REC. Bekijk het overzicht van onze zonnepanelen.

Onze werkwijze

Na het invullen van de dakcheck kunt u een gratis offerte aanvragen. Als u akkoord gaat met ons aanbod kunt u het volgende verwachten:

 1. We bellen u voor een afspraak voor de inspectie van uw dak (de schouw).
 2. Tijdens de schouw bekijkt een inspecteur de constructie van uw dak, eventuele obstakels en de mogelijkheden om de bekabeling naar de meterkast te leggen.
 3. We bereiden de installatie voor en bellen u voor een afspraak.
 4. Op de dag van installeren monteren we de zonnepanelen, de omvormer en leggen alle bekabeling naar de meterkast. Het systeem werkt direct.
 5. Na installatie vragen we 21% btw over het totaalbedrag voor u terug. Bij een gemiddeld, particulier zonnepanelensysteem ontvangt u al snel € 700,- van de Belastingdienst terug.

Contact

Wilt u meer weten over zonnepanelen? Vraag geheel vrijblijvend een telefonisch adviesgesprek aan. Voor direct contact kunt u mailen naar zonnepanelen@voltasolar.nl of bellen naar 088 0237 480. Onze medewerkers zitten op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur voor u klaar.