Zonnepanelen Schinnen

Plaats zonnepanelen op uw dak in Schinnen en bespaar gemiddeld € 650,- per jaar. Door zelf zonnestroom op te wekken draagt u ook een steentje bij aan het duurzaam opwekken van energie. Met Volta Solar kiest u voor:

  • Garantie tot wel 25 jaar
  • Topmerk zonnepanelen
  • Erkend installateur met ruim 10 jaar ervaring

Hoeveel bespaart u met zonnepanelen?

Subsidie voor zonnepanelen in Limburg

Er zijn op dit moment geen directe subsidies beschikbaar bij de aankoop van zonnepanelen. Wel zijn er een aantal regelingen die de investering extra aantrekkelijk maken:

  • Er hoeft geen btw meer te worden betaald op uw zonnepanelen. Dit komt bij een gemiddelde installatie neer op een korting van ongeveer € 900,-.
  • Salderen – Op zonnige dagen wekt u meer stroom op dan u verbruikt. ’s Nachts verbruikt u stroom, maar werken de zonnepanelen niet. Door de salderingsregeling streept de energiemaatschappij de opgewekte en verbruikte stroom tegen elkaar weg.

Er zijn ook diverse lokale en regionale regelingen. Lees meer over subsidie voor zonnepanelen in Limburg.

De opbrengst van de zonnepanelen is boven verwachting. Erg tevreden!
G. Herder, Schinnen
zonnepanelen assortiment

Ons aanbod zonnepanelen

Vrijwel elk dak is anders. Daarom komen we voorafgaand aan de installatie in Schinnen bij u langs om de woning te bekijken. We bieden een drietal zonnepanelen aan, met verschillende vermogens in Wattpiek (365, 395, 405 Wp). Ook adviseren we over welke omvormer het meest geschikt is voor uw situatie.

gemeente beekdaelen

Duurzaamheidsvisie gemeente Beekdaelen

De gemeente Beekdaelen wil in 2040 energieneutraal zijn, oftewel alle energie moeten tegen die tijd lokaal worden opgewekt. Daarnaast heeft de gemeente de ambitie om in 2050 aardgasvrij te zijn. Zo doet het mee aan Zonnepanelenproject Parkstad, waarbij inwoners via een lening van de gemeente voordelig zonnepanelen kunnen kopen. Bij het project wordt advies, montage en ook het onderhoud van de installatie geregeld.

Contact

Wilt u meer informatie over zonnepanelen in Schinnen? Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze zonne-experts.