Zonnepanelen in Roermond

Hoeveel bespaart u met zonnepanelen op uw woning in Roermond? Kies voor gratis zonne-energie en wek uw eigen stroom op. Dat zorgt voor een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot. Volta Solar heeft al ruim 12 jaar ervaring als zonnepaneleninstallateur. Onze voordelen:

  • Topmerk zonnepanelen
  • Minimaal 15 jaar productgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie
  • Wij zijn gecertificeerd installateur

Hoeveel kunt u verdienen met zonne-energie?

Ervaringen van anderen

Persoonlijk advies en uitstekende service gehad!

Door: L. Ooijen, Roermond

zonnepanelen assortiment

Onze zonnepanelen

U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van de merken JA Solar en REC. Beide fabrikanten hebben een uitstekende reputatie opgebouwd en bieden uitgebreide garantie op hun producten. U krijgt 15 jaar productgarantie bij JA Solar, bij REC is dit zelfs 25 jaar. Op alle zonnepanelen ontvangt u een vermogensgarantie van 25 jaar, waardoor u zorgeloos kunt profiteren van de zon. Bekijk onze zonnepanelen voor de specificaties.

Subsidies en regelingen

Op dit moment is er geen subsidie beschikbaar als u zonnepanelen koopt. Wel zijn er verschillende interessante regelingen waar u gebruik van kunt maken:

  • Energiebespaarlening: Voordelige lening waarbij u 100% van het bedrag kunt gebruiken voor de aanschaf van zonnepanelen.
  • Stimuleringslening Duurzaam Thuis: Aantrekkelijke financiering vanuit de provincie Limburg voor energiebesparende maatregelen.
vlag roermond

Verduurzaming in Roermond

In Roermond lopen verschillende projecten om huizen duurzamer en energiezuiniger te maken. Zo worden er 600 woningen in de wijk Tegelarijeveld aangesloten op een warmtenet. De regio Noord- en Midden Limburg heeft als doel gesteld om op 70% van de geschikte daken gemiddeld 10 zonnepanelen te leggen. Met een zonnepaneleninstallatie op uw woning helpt u mee om dit te bereiken.

Contact

Wilt u meer weten de mogelijkheden van zonnepanelen op uw woning in Roermond? Vraag een gratis adviesgesprek aan.