Zonnepanelen Nederweert

Zonnepanelen laten leggen op uw woning in Nederweert is zeer interessant. Kies ook voor de duurzame opwekking van stroom en bespaar flink op de energierekening. De voordelen van zonnepanelen via Volta Solar:

  • Garantie tot wel 25 jaar
  • Topmerk zonnepanelen
  • Ruim 12 jaar ervaring met zonne-energie
  • Gemiddelde besparing van € 650,- per jaar
zonnepanelen installatie

Onze werkwijze

Met Volta Solar kiest u voor uitstekende kwaliteit zonnepanelen en ervaren monteurs. Voorafgaand aan installatie controleren we op afstand uw dak en maken we een offerte op maat. Sluit het aanbod aan bij uw wensen? Dan komen we het dak inspecteren (de schouw), zodat we de installatie probleemloos verloopt. Na montage start u direct met het opwekken van zonnestroom.

Ervaringen van anderen

Duidelijke offerte, goede prijs en een betere opbrengst dan verwacht

Door: G. van Ooyen

zonnepanelen assortiment

Uitgebreide garanties

U ontvangt uitgebreide garanties op de geleverde materialen en installatie. Zo krijgt u op de zonnepanelen productgarantie tot wel 25 jaar. Dit is afhankelijk van het type paneel dat u kiest. Daarnaast ontvangt u een vermogensgarantie van 25 jaar, waardoor u over de hele levensduur verzekerd bent van een goede opbrengst. Benieuwd naar onze panelen? Bekijk ons aanbod zonnepanelen en omvormers.

Subsidies en regelingen

Door zonnepanelen aan te schaffen in Nederweert kunt u profiteren van verschillende subsidie en regelingen:

  • Salderingsregeling: Als u jaarlijks evenveel zonnestroom opwekt als u verbruikt, komt uw energierekening uit op 0. Salderen wordt waarschijnlijk afgebouwd vanaf 2023: hoe eerder u zonnepanelen aanvraagt hoe langer u profiteert van deze regeling.
  • Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis: Geen budget voor verduurzaming? Kies voor een voordelige regeling via de Provincie Limburg. Door de lage rentetarieven bespaart u vaak meer op de energierekening dan u aan aflossing terugbetaalt.

Contact

Wilt u meer weten over zonnepanelen in Nederweert? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.