Hoeveel kunt u verdienen
met zonne-energie?

Zonnepanelen installateur

Zonnepanelen installateur

  1. Betrouwbaar: Wij zijn onderdeel van Volta Limburg en Essent
  2. Erkende en gecertificeerde installatie
  3. Werken enkel met A-merk panelen en omvormers
  4. Al ruim 10 jaar ervaring met Zonnepanelen installeren

 

Zonnepanelen laten plaatsen

Bij het aanschaffen van zonnepanelen is een correcte installatie zeer belangrijk. Zeker voor een installatie die minstens 25 jaar lang rendement moet opleveren. Bij het uitzoeken van een installateur is het belangrijk dat deze aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

Betrouwbare en stabiele installateur
Op zonnepanelen en omvormers zitten lange fabrieksgaranties. Uw installateur is uw aanspreekpunt bij defecten. Bij een faillissement moet u de garantie zelf claimen bij de groothandel of fabriek. Volta Solar is eigendom van Essent. Een stabiele grote energiereus. Zo bent u verzekerd van uw garantie en service achteraf.

Keurmerk
De afgelopen jaren zijn er keurmerken en normeringen opgesteld. Volgens deze normen werken erkende installateurs. Volta Solar heeft het Zonnekeur keurmerk, is erkend SEI installateur, BRL6000-01 gecertificeerd en lid van de landelijke belangenorganisatie Zonne-energie. Zo bent u ervan verzekerd dat een systeem van Volta Solar volgens de hoogte normen geplaatst is.

Betalen
Bij veel installateurs dient u een voorschot te betalen voor installatie. Wij leveren eerste de installatie volledig op. Zodra het systeem perfect werkt ontvangt u de factuur. Zodoende loopt u geen onnodige risico’s.

Een offerte met de kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Zonnepanelen installatie

Zonnepanelen installatie

Wat komt er nu kijken bij een Zonnepanelen installatie? Van aanvraag tot service achteraf. We zetten alle stappen voor u op een rijtje:

Offerte
Na invullen van de Dakcheck ontvangt u van ons de offerte. In deze offerte staat het advies voor uw persoonlijke situatie.

Akkoord offerte
Als u zich kan vinden in het aanbod gaat u akkoord. Dit kan zowel digitaal of schriftelijk.

Montage plannen
Na akkoord gaan we de montage inplannen. Installaties tot 40 panelen kunnen in een dag gemonteerd worden. U hoeft dus maar een dag vrij te plannen.

Monteren Zonnepanelen
Dag van montage. Onze monteurs melden zich bij u. Het besproken kabeltraject wordt nagelopen. Vervolgens gaan de monteurs aan de slag. De elektricien met de meterkast, omvormer en kabels. De dakdekkers met de panelen en het dak. Nadat alles is aangesloten wordt uitleg gegeven en vindt een oplevering plaats.

Facturatie
Na de succesvolle installatie van de zonnepanelen krijgt u de factuur. Met deze factuur kunt u als particulier ook de btw terugvorderen. Bent u verwezen door familie of vrienden? Met Vriendenvoordeel ontvangt u € 75,- korting.

Service
Mocht binnen de garantie (of daarbuiten) de installatie defect raken. Kunt u altijd contact opnemen. Onze service afdeling helpt u graag.

Ontwerp, levering én installatie

Volta Solar heeft 10 jaar ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties. Volta Solar is erkend Zonnekeur Installateur.

Wij zijn onderdeel van een landelijke franchise van 5 Service Partners: Volta Limburg, Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas en Kemkens. Samen bedienen wij meer dan 1,2 miljoen klanten in heel Nederland. Onze adviseurs en monteurs zijn altijd in de buurt.