Zonnepanelen in Venlo

Kies voor zonnepanelen in Venlo en wek uw eigen groene stroom op. Met gratis zonne-energie bespaart u flink op de energierekening. Waarom zonnepanelen van Volta Solar?

  • Gecertificeerd zonnepanelen installateur
  • Meer dan 12 jaar ervaring
  • Direct starten met besparen op de energierekening

Is uw woning geschikt?

Voordat er zonnepanelen op uw woning in Venlo kunnen worden geplaatst, controleren we eerst of uw dak geschikt is. Daarvoor kijken we onder andere naar de richting en de helling van het dak. Op basis van uw jaarlijkse energieverbruik berekenen we het aantal benodigde zonnepanelen.

Is uw woning geschikt?

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoeveel u gaat besparen?

G. Houden, Venlo:

“Ik ben zeer tevreden over de zonnepanelen van Volta Solar: goed advies, duidelijke uitleg en vlotte montage.”

Aantrekkelijke financiering

Voor de aanschaf van zonnepanelen zijn verschillende financieringsmogelijkheden, zowel vanuit de gemeente Venlo als de provincie Limburg. Kijk voor een overzicht van actuele regelingen en subsidies op de Energiesubsidiewijzer. Enkele regelingen die zonnepanelen extra interessant maken:

  • Salderen – tot 2031 mag u opgewekte en verbruikte stroom tegen elkaar wegstrepen
  • Btw teruggave – ontvang 21% btw terug van de belastingdienst
  • Lening Duurzaam Thuis – Voordelige lening om duurzame maatregelen te financieren

 

U kunt nu tijdelijk gebruik maken van onze gratis btw teruggave service ter waarde van € 84,95. Onze accountant regelt dan het terugvragen van de btw voor u.

Ervaren zonnepanelen installateur

Volta Solar is gecertificeerd Zonnekeur installateur en heeft jarenlange ervaring met zonnepanelensystemen. Ook in Venlo voeren we regelmatig werkzaamheden uit, zo vindt u onze installaties terug in onder andere Sinselveld en Groot-Stalberg. Door middel van scholing en training blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zonnepanelenbranche en installatietechniek.

Ervaren zonnepanelen installateur

Contact en meer informatie

Wilt u meer weten of zonnepanelen van Volta Solar? Bekijk ons aanbod zonnepanelen en omvormers. Voor specifieke vragen kunt u op onze service-pagina terecht.