Zonnepanelen Horst

In Horst bespaart u met zonnepanelen veel energie én geld. Wek ook uw eigen zonnestroom op en verminder uw energierekening. De voordelen:
• Tot wel 25 jaar garantie
• Bespaar gemiddeld € 650 per jaar
• A-merk zonnepanelen

groene energie

Kies voor gratis zonne-energie

Als u interesse heeft in zonnepanelen is het belangrijk dat u uw dak geschikt is. Als u de dakcheck invult doen we een snelle controle, bijvoorbeeld van de windrichting. Voorafgaand aan de installatie komen we ook langs om het dak en de meterkast te inspecteren, zodat de installatie probleem verloopt. Bekijk ook ons assortiment zonnepanelen en omvormers.

Ervaringen van anderen

Duidelijke uitleg, uitgebreide offerte en in één dag geïnstalleerd!

Door: D. Gebben, Horst

duurzame investering

Voordelig zonnepanelen financieren

Door zonnepanelen te financieren heeft u geen grote uitgave en profiteert u toch direct van een lagere energierekening. U kunt ook de btw over het volledige offertebedrag terugvragen. Er zijn verschillende aantrekkelijke leningen beschikbaar, zoals de Energiebespaarlening of de Stimuleringslening Duurzaam Thuis van de Provincie Limburg. Het financieren van zonnepanelen is voordeliger dan zonnepanelen huren.

zonnepanelen installatie

Erkende zonnepanelen monteur

Volta Solar is erkend Zonnekeur monteur en heeft al ruim 12 jaar ervaring met het installeren van zonnepanelen. U bent dus verzekerd van professionele en betrouwbare installatie. In combinatie met de uitgebreide garantie op de zonnepanelen en omvormers, tot wel 25 jaar, levert uw installatie jarenlang groene zonnestroom.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen in Horst? Vraag een gratis adviesgesprek aan.