Zonnepanelen in Heerlen

Kies voor zonnepanelen in Heerlen en profiteer van gratis zonne-energie! Met zonnepanelen op het dak bespaart u flink op de maandelijkse energierekening en u draagt ook bij aan de duurzame opwekking van stroom. Volta Solar biedt u:

  • Installatie door gecertificeerde zonnepanelen monteurs
  • Meer dan 12 jaar ervaring
  • Zonnepanelen met minstens 15 jaar product garantie

Hoeveel kunt u verdienen met zonne-energie?

Ervaringen van anderen

Duidelijke uitleg en uitgebreide offerte. Zonnepanelen werden snel en netjes geïnstalleerd.

Door: H. Mols, Heerlen

zonnepanelen assortiment

Ons aanbod

Om zonnepanelen te installeren is het belangrijk dat uw dak geschikt is. Met luchtfoto’s en specialistische software maken we voor uw woning een offerte op maat. Daarnaast komen we langs voor een inspectie van het dak (de schouw), zodat de installatie vlekkeloos kan verlopen. Benieuwd wat voor zonnepanelen wij plaatsen? Bekijk ons aanbod zonnepanelen.

Financiering van zonnepanelen

Het kopen van zonnepanelen is een investering in uw woning. De gemiddelde terugverdientijd ligt momenteel tussen de 7 en 8 jaar. U kunt zonnepanelen ook voordelig financieren, zodat u geen spaargeld hoeft in te leggen en u toch eigenaar wordt. Deze optie heeft verschillende voordelen ten opzichte van het huren van zonnepanelen. Financiering is gemiddeld ook aanzienlijk goedkoper dan de huuroptie.

De overheid wil de opwekking van duurzame energie, zoals zonne-energie, graag aanmoedigen. Daarom zijn er verschillende aantrekkelijke leningen beschikbaar, zoals de Stimuleringslening Duurzaam Thuis of de Energiebespaarlening. Kijk voor een overzicht van beschikbare subsidies in uw regio op de Energiesubsidiewijzer of lees meer over subsidies in Limburg.

zonnepanelen installatie

Gecertificeerde monteurs

Alle zonnepanelen die we leveren hebben een vermogensgarantie van 25 jaar, oftewel de fabrikant garandeert na 25 jaar nog 80% van het originele vermogen van het zonnepaneel. Het liefst heeft u natuurlijk geen omkijken naar het zonnepanelensysteem. Volta Solar is gecertificeerd Zonnekeur monteur, waardoor u bent verzekerd van een professionele en betrouwbare installatie. Onze monteurs hebben al diverse zonnepaneleninstallaties opgeleverd in Heerlen en omgeving.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over zonnepanelen in Maastricht? Vraag een gratis adviesgesprek aan!