Zonnepanelen Geleen

Wek uw eigen stroom op met zonnepanelen in Geleen en bespaar flink op uw maandelijkse energierekening. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu! Met Volta Solar kiest u voor:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Ten minste 12 jaar garantie op de zonnepanelen
  • Gecertificeerd installateur
  • Gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar

Hoeveel bespaart u met zonnepanelen?

Ervaringen van anderen

Uitgebreid advies gekregen over de mogelijkheden. Vakkundig geïnstalleerd en duidelijke uitleg.

Door: H. Smeets, Geleen

Subsidieregelingen in Limburg

In Limburg zijn er verschillende regelingen beschikbaar om de aankoop van zonnepanelen extra interessant te maken:

  • Voordelige financiering van zonnepanelen met de nationale Energiebespaarlening van het Warmtefonds.
  • De provincie Limburg biedt de stimuleringsregeling Duurzaam Thuis aan.
  • Het levertarief van stroom van uw energiemaatschappij is gelijk aan de vergoeding die u ontvangt voor uw zonnestroom. Alleen als u op jaarbasis meer stroom opwekt dan u aan elektriciteit verbruikt, krijgt u over het overschot een lagere vergoeding. Dit valt onder de salderingsregeling.
zoninstraling in Nederland

Zonnestraling in Nederland

Zonnepanelen in Geleen zijn een rendabele investering. De gemeente heeft een gemiddelde zoninstraling. Ook met een dak op het oosten of westen haalt u tegenwoordig een heel mooi rendement. Wilt u weten hoeveel u elk jaar bespaart? (bron afbeelding: KNMI)

Doe de dakcheck

Verduurzaming in Sittard-Geleen

De gemeente Sittard-Geleen heeft verschillende ambities op het gebied van duurzaamheid. Zo kunt u als inwoner via Dubbel Duurzaam een gratis energiescan doen t.w.v. € 79,- om erachter te komen hoe u energie kunt besparen. Dit kunnen zowel kleine als grotere maatregelen zijn. Zonnepanelen zijn ook opgenomen in de scan.

Contact

Vraag voor meer informatie een gratis telefonisch adviesgesprek aan of vul geheel vrijblijvend de dakcheck in om uw jaarlijkse besparing te zien. Voor direct contact kunt u bellen met 088 – 023 74 80 of mailen naar zonnepanelen@voltasolar.nl.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze experts.