Zonnepanelen Eindhoven

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen? Start met besparen en help Eindhoven verder te verduurzamen. Met Volta Solar kiest u voor:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Erkend Zonnekeur installateur
  • Bespaar gemiddeld € 650,- per jaar
  • Ten minste 12 jaar garantie op de zonnepanelen

 

Hoeveel verdient u met zonne-energie?

Subsidies en regelingen

Er zijn voor inwoners van Eindhoven verschillende regelingen om de aankoop van zonnepanelen extra aantrekkelijk te maken:

  • 21% btw teruggave: na aankoop van zonnepanelen kunnen particulieren de btw over het hele offertebedrag terugkrijgen van de Belastingdienst.
  • De salderingsregeling: Uw energiebedrijf verrekent uw verbruikte stroom (als het donker is) met alle opgewekte zonnestroom die u niet gebruikt en terug levert. Alleen als u jaarlijks meer opwekt dan verbruikt krijgt u voor het overschot een lagere vergoeding. Dit heet salderen.
  • Er zijn verschillende regelingen om zonnepanelen voordelig te financieren, bijvoorbeeld met een Energiebespaarlening, een bouwdepot of een Stimuleringslening.
Uitgebreid advies gehad en de installatie is vakkundig uitgevoerd
G. van der Ven, Eindhoven
zonnepanelen assortiment

Onze zonnepanelen

Bij Volta Solar heeft u keuze uit zonnepanelen van de topmerken JA Solar en REC. We leveren panelen met verschillende vermogens, zodat er altijd een geschikt paneel voor u is. Op basis van uw energieverbruik en de ruimte op het dak adviseren een type paneel en een geschikte omvormer.

Klimaatplan Eindhoven

Eindhoven heeft als doelstelling om in 2045 energie 100% duurzaam op te wekken en om in 2050 een klimaatneutrale stad te zijn. In haar plannen geeft de gemeente aan dat zonnepanelen op daken noodzakelijk zijn om genoeg groene energie op te wekken. Met een eigen installatie draagt u ook bij aan een duurzaam Eindhoven. Kijk ook op eindhovenduurzaam.nl voor meer informatie. (bron: Eindhoven, klimaatplan 2021-2025).

Contact

Meer weten over de mogelijkheden voor zonnepanelen in Eindhoven? Vraag een gratis adviesgesprek aan.