Verduurzaam uw woningen met zonnepanelen

Volta Solar ondersteunt woningcorporaties met het verduurzamen van hun woningen door het installeren van zonne-energiesystemen. Door zonne-energie toe te passen, hebben zowel de woningcorporatie als de huurders voordeel.

woningcorporaties zonnepanelen

Voordelen woningcorporatie

In 2030 moeten alle huurwoningen in Nederland energielabel B of hoger hebben. Woningcorporaties kunnen deze duurzaamheidsdoelstelling gemakkelijk behalen door het toepassen van zonne-energie. Een investering in zonnepanelen is een investering die zich gemakkelijk terugverdient. Uw woningen zijn toekomstbestending en tevens draagt u bij aan een beter milieu. Door te kiezen voor Volta Solar als partner in de verduurzaming van uw woningen, kiest u voor een betrouwbare partner met ruime kennis en ervaring op het gebied van seriematige zonnepaneleninstallaties.

zonnepanelen huurders

Voordelen huurder

Door zelf energie op te wekken met zonnepanelen besparen huurders flink op hun energiekosten. Omdat de woningcorporatie eigenaar is van de woning, hoeven huurders niet zelf te investeren in een zonnepaneleninstallatie. De woningcorporatie doet de investering en verdient deze terug door bijvoorbeeld een minimale verhoging van de huurprijs. Deze huurverhoging is meestal lager dan de maandelijkse besparing op de energierekening. De huurder gaat er dus ondanks de huurverhoging financieel op vooruit.

Hoe het werkt

We hanteren onze aanpak voor de particuliere markt op projectmatige
schaal. Dat wil zeggen dat we elk adres als een individueel project
behandelen met de overeenkomst met de woningcorporatie als
uitgangspunt.

Volta Solar ondersteunt de woningcorporaties op alle vlakken: Wij adviseren over de technische aspecten van de zonnepaneleninstallaties, ondersteunen in de communicatie richting de huurders en nemen zorg voor het ontwerp, de levering, installatie en nazorg van de zonnepanelen.

Volta Solar biedt woningcorporaties:

  1. Advies in verschillende systemen, materialen, kwaliteit en levensduur
  2. Ondersteuning bij informeren en enthousiasmeren van de huurders
  3. Planning en installatie van de installaties
  4. Service en onderhoud van de installaties
Vraag een adviesgesprek aan