Volta Solar heeft veel kennis en ervaring op het gebied van grote pv-installaties. Samen met Essent en Powerhouse zijn wij onderdeel van Innogy, een van de grootste groene energiebedrijven van Europa. Volta Solar heeft een gezonde basis, zowel financieel als organisatorisch.

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan

Uw voordelen:

  • Goede investering met SDE+ subsidie
  • Uw grond aan ons verhuren mogelijk vanaf 3.500 zonnepanelen
  • Hoogwaardige systemen voor daken en velden
  • De beste garanties in de markt, verzekerd door Innogy
  • Gehele traject uit één hand

Volta Solar heeft alles in huis om uw zonne-energie project tot een succes te maken. Of u nu zelf gaat investeren of uw grond of dak aan ons wilt verhuren. Wij beschikken over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie en wensen.

Prologis

Onlangs zijn wij de samenwerking aangegaan met Sunrock Investments en hebben wij de distributiecentra van Prologis voorzien van zonnepanelen. Naar verwachting wordt de installatie in oktober 2018 in werking gezet.

Locatie Venlo: 14.352 zonnepanelen, 3,9 MWp
Locatie Nieuwegein: 5.412 zonnepanelen, 1,4 MWp

Laura Metaal

Volta Solar heeft in de tweede helft van 2018 1.940 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van Laura Metaal Staalcenter in Maastricht.

Deze PV-installatie is goed voor 600.000 kWh per jaar. De zonnepanelen gaan daarmee voorzien in minimaal 14% van de totale elektriciteitsbehoefte van het Staalcenter. Daarbij realiseren zij een CO2-reductie van 340 ton per jaar.

 

WBL zonneweide

Waterschapsbedrijf Limburg

Volta Limburg heeft de aanbesteding gewonnen voor de realisatie van grootschalige zonnepaneleninstallaties op 11 rioolwaterzuiveringsinstallaties en vrije terreinen van Waterschapsbedrijf Limburg.

In totaal gaan ruim 35.000 zonnepanelen 8,5 miljoen kWh per jaar opleveren. Volta Solar treedt binnen het project op als uitvoerende partij. Het project zal naar verwachting eind 2018 worden opgeleverd. Onlangs zijn de eerste zonneweiden van WBL geopend in Hoensbroek.

hilkens zonnepanelen

Hilkens

Volta Solar heeft in augustus 2018 twee zonnepanelensystemen opgeleverd bij varkenshouderijen Hilkens Exploitatie en Hilkens Beheer in Herkenbosch.

Hilkens Exploitatie: 1032 zonnepanelen, totaal vermogen 330.240 Wp, jaarlijkse opbrengst 291.367 kWh

Hilkens Beheer: 1607 zonnepanelen, totaal vermogen 514.240 Wp, jaarlijkse opbrengst 491.753 kWh

Overige referentieprojecten