Duurzaam ondernemen met zonne-energie?

Vraag een gratis adviesgesprek aan voor uw bedrijfspand bij Volta Solar.

 

hans-schoenmakersHans Schoenmakers, directeur van Volta Solar over besparen met zonnepanelen:
“Voor bedrijven bieden wij een totaaloplossing voor het verduurzamen van de bedrijfsvoering. Eerst wordt gekeken naar het energieverbruik en de mogelijkheden voor energiebesparing. Op basis van het (toekomstig) verbruik wordt bekeken wat technisch mogelijk is en welke investering nodig is. Vervolgens wordt de businesscase doorgerekend, waarbij eventuele belastingvoordelen en subsidies worden meegenomen. Het aanvragen van de subsidie en financiering kunnen wij begeleiden of volledig voor de klant verzorgen. Nadat het voortraject succesvol is doorlopen leveren en installeren wij de zonnepanelen.”

Onlangs heeft Volta Solar 986 zonnepanelen geplaatst bij DS Metaal in Maastricht.
“Er is vanuit het bedrijfsleven steeds meer interesse om duurzaam te ondernemen. Je start met het kijken naar bespaarmogelijkheden van je bedrijfsactiviteiten. Bij DS Metaal zijn we inmiddels overgestapt naar ledverlichting en waar mogelijk gebruiken we energiezuinige machines. Door de plaatsing van zonnepanelen zorgen we ervoor dat 70% van ons energieverbruik is afgedekt”, zegt Harold Kostons, general manager van DS Metaal.

“Ik ben via een goede kennis, die werkzaam is in de zonnepanelenbranche, in aanraking gekomen met Volta Solar. Het project is volgens plan binnen 1,5 week afgerond. Ik ben erg tevreden over de advisering, de voorbereiding en het resultaat.”

De zonnepanelen van DS Metaal wekken ruim 245.000 kWh per jaar op. Dit kun je vergelijken met de energieopbrengst van 70 particuliere huishoudens.

Afsluitend laat Hans Schoenmakers weten:
“De subsidie wordt jaarlijks uitgekeerd op basis van de hoeveelheid opgewekte stroom. Storingen moeten dus extra snel worden verholpen. Wij monitoren het systeem continu en reageren proactief als er service nodig is. De klant ontvangt tevens maandelijks een rapportage over het functioneren van de installatie.”
Volta Solar blijft dus ook na oplevering van de installatie betrokken voor monitoring en onderhoud van de installatie.

Wilt u weten of zonnepanelen interessant zijn voor uw bedrijf? Wij berekenen gratis en vrijblijvend wat u kunt besparen met zonnepanelen.

Neem contact met ons op via www.voltasolar.nl/contact of bel 045-5622721 voor een afspraak. Meer info over duurzaam ondernemen? www.voltasolar.nl/zakelijk

Zonnepanelen van Volta Solar