Actueel

Week van de Ondernemer Volta Solar

Volta Solar namens Essent aanwezig bij de Week van de Ondernemer in Eindhoven

Op woensdag 11 oktober 2017 vond de week van de ondernemer plaats in Eindhoven. Bij dit evenement waren ruim duizend ondernemers aanwezig om presentaties bij te wonen van topondernemers, waaronder Willem van der Leegte en Zakenvrouw van het jaar Elske Doets.

Volta Solar was ook aanwezig als Centre of Expertise op het gebied van zonne-energie voor Essent en haar servicepartners.

Wij hebben op deze drukbezochte bijeenkomst een tweetal workshops gegeven om ondernemers te informeren over verduurzaming. Hierbij werd er naast zonnepanelen ook aandacht besteed aan andere duurzame middelen zoals zonneboilers, isolatie en zuinige verlichting.

Het uitgangspunt van de presentatie was de ‘Energie-fit-scan’ van Essent, waarmee bedrijven kunnen toetsen hoe ‘energiefit’ ze zijn. Essent kan op basis van deze scan bedrijven adviseren om de juiste bespaarmaatregelen te treffen. Tijdens de workshop werden twee kaarten voor een PSV wedstrijd verloot onder de bedrijven die een energie-fit-scan hebben gedaan.

Wilt u ook weten hoeveel u als ondernemer kunt verdienen met zonne-energie? Neem dan gerust contact op met onze zakelijk adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande button.

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek

Volta Solar zal namens Essent ook aanwezig zijn bij de Week van de Ondernemer in de Amsterdam RAI op 21, 22 en 23 november 2017