Actueel

volta-solar-groen-op-weg

Volta Solar groen op weg!

BMW i3

Niet alleen zijn wij specialist op het gebied van duurzame zonne-energie, ook dragen wij graag zelf een steentje bij aan een beter milieu. Ons wagenpark is sinds heden uitgerust met een nieuwe BMW i3 zodat Volta Solar groen op weg in alle stilte maar bovenal 100% emissievrij is.

Deze BMW i3 is in het gebruik zeer zuinig maar wordt ecologisch gezien ook zeer efficiënt geproduceerd. Het energieverbruik binnen het productieproces van deze BMW is ten opzichte van andere modellen gehalveerd. Door gebruik te maken van duurzame materialen maar ook hernieuwbare energie toe te passen in de fabriek te Leipzig, is de carbon footprint zeer laag.

 

 

Solarwatt

Dit zien we ook duidelijk terug in het productieproces van, de door ons aangeboden, Solarwatt glas-glas zonnepanelen. Solarwatt werkt nauw samen met het productieteam van de BMW i-series. Middels deze hechte samenwerking is de fabriek, waar Solarwatt haar zonnepanelen produceert, zeer innovatief maar ook volledig geautomatiseerd waardoor de hoogste kwaliteit gewaarborgd wordt.

Deze hoge kwaliteit heeft als voordeel dat Solarwatt een stabiel rendement met rendementsgarantie over zeer lange termijn heeft. De lineaire vermogensgarantie van Solarwatt bedraagt 30 jaar en is daarmee 33% langer dan een doorsnee aangeboden zonnepaneel. Het Solarwatt zonnepaneel uit ons assortiment wordt dan ook bestempeld als een premium keuze.

 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze Solarwatt zonnepanelen? Neem dan contact op met onze adviseurs (088-0237480) of

Vraag online advies aan