Actueel

PlusJeHuis Volta Limburg

Volta Limburg start verduurzamingsproject PlusJeHuis in gemeenten Maastricht, Gulpen-Wittem en Meerssen

Volta Limburg heeft onlangs de aanbesteding gewonnen voor het verduurzamen van particuliere woningen in de gemeenten Maastricht, Gulpen-Wittem en Meerssen. De gemeenten kiezen voor Volta Limburg als servicepartner op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking voor de duur van 5 jaar.

PlusJeHuis richt zich op woningeigenaren in de drie gemeenten die energiebesparende maatregelen willen toepassen, zoals dakisolatie, zonnepanelen, zonneboilers, gevelisolatie, hoog-rendement glas en waterzijdig inregelen. Geïnteresseerden kunnen via Volta Limburg rekenen op advies, uitvoering en service. In slechts 4 eenvoudige stappen kunt u vrijblijvend advies aanvragen.

Inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem kunnen hier meer informatie vinden over het project. Ook is er een informatieavond georganiseerd op 6 september. Tijdens deze informatieavond krijgt u meer informatie over het project, de verschillende mogelijkheden voor verduurzaming en worden al uw vragen omtrent het project beantwoordt. U kunt zich hier aanmelden voor de informatieavond.

Woont u in de gemeente Meerssen? Dan kunt u hier terecht voor meer informatie over PlusJeHuis in de gemeente Meerssen. De datum van de informatieavond wordt binnenkort bekend gemaakt.

Geïnteresseerde woningeigenaren in de gemeente Maastricht kunnen op voltalimburg.nl meer informatie over het project vinden. Op onze website vindt u meer specifieke informatie over zonnepanelen in Maastricht.