Actueel

Top 10 omvormer fabrikanten per november 2015

In november is een interessant artikel gepubliceerd in pv-magazine over de top 10 van omvormer fabrikanten wereldwijd. Het artikel “The shuffle continues” geeft al aan dat de top 10 er weer anders uitziet dan een jaar eerder.

Opvallend is de enorme groei van SolarEdge. In 2014 kwam SolarEdge binnen op nummer 10 van de lijst. Dit jaar maakt SolarEdge in één keer een sprong naar nummer 3. Het succes van SolarEdge wordt toegeschreven aan hun pro- actieve benadering van de markt. Ze zijn snel met het introduceren van nieuwe innovaties, die aanslaan bij de eindklant. Verder is SolarEdge niet afhankelijk van één land, maar succesvol in vele tientallen landen. Ook heeft SolarEdge veel belangrijke spelers in grote markten aan zich weten te binden.

se_building_hmada11

Volta Solar heeft zich sinds enkele jaren volledig gespecialiseerd in SolarEdge installaties. De belangrijkste redenen waarom onze klanten voor SolarEdge kiezen, zijn de lagere vervangingskosten, de hogere opbrengst en de betere monitoring. Wij zijn verheugd te zien dat SolarEdge wereldwijd succesvol is. Dit geeft zekerheid voor de lange termijn.

Download het volledige artikel uit PV- magazine.