Zonnepanelen via uw gemeente? Doe mee aan het Zonnepanelenproject!

  • Besparen vanaf de eerste maand
  • Géén eigen investering nodig
  • Gunstige lening met lage rente
  • Inclusief 15 jaar onderhoud en service
  • 15 jaar garantie

Via een Zonnepanelenproject van de gemeente kan de inwoner via een gunstige lening zonnepanelen aanschaffen. Zo worden zonnepanelen nóg rendabeler en interessanter om aan te schaffen én behaalt de gemeente makkelijker haar duurzaamheidsdoelstellingen.

Hoe werkt het Zonnepanelenproject?

U sluit een contract af met de gemeente voor het leveren van de zonnepanelen. Indien gewenst, kunt u een lening afsluiten bij de gemeente die u in 15 jaar kunt aflossen. De maandelijkse aflossing van de lening is lager dan de maandelijkse besparing op uw energierekening. Daardoor heeft u al vanaf dag één financieel profijt van uw zonnepanelen. Verder geniet u van 15 jaar onderhoud en service en heeft u 15 jaar garantie. Na 15 jaar is de lening afgelost en geniet u nog minimaal 10 jaar lang van gratis stroom.

Denkt u erover om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen? Maar weet u nog niet hoe u dat moet organiseren of financieren? De onderstaande gemeenten zijn gestart met een grootschalig zonnepanelenproject voor woningeigenaren, maar ook voor de meeste bedrijven en verenigingen.

BeekdaelenZonnepanelenproject parkstad Kerkrade
Brunssum 
Eijsden-Margraten
Heerlen
Heumen
Kerkrade
Landgraaf
Simpelveld
Stein
Voerendaal

Zonnepanelenproject Parkstad logo

Grootste Zonnepanelenproject van Nederland

Volta Limburg is gekozen als serviceprovider van Zonnepanelenproject Parkstad, het grootste Zonnepanelenproject voor particulieren in Nederland, en regelt alles van offertes, installatie tot service. Het project telt anno februari 2019 al 3000 deelnemers! Lees hier het persbericht.

Zonnepanelenproject parkstad live statistieken

Wat is het zonnepanelenproject?

Dit project maakt de aanschaf van zonnepanelen haalbaar en gemakkelijk. Als u meedoet, wordt alles voor u geregeld. Van de aanschaf en installatie van de zonnepanelen tot de garantie en het onderhoud gedurende vijftien jaar.

Indien gewenst wordt ook een lening verstrekt tegen een lage rente. De maandelijkse aflossing van de lening is lager dan de besparing op uw energierekening. U heeft dus vanaf de eerste maand financieel voordeel. Na vijftien jaar is de lening volledig afgelost. Daarna kunt u nog zo’n tien jaar volledig rendement en voordeel van de zonnepanelen hebben.

In opdracht van de Gemeente wordt het zonnepanelenproject uitgevoerd door de serviceprovider Volta Limburg. De serviceprovider voorziet u van een passend advies, levert de zonnepanelen en onderhoud deze gedurende 15 jaar. Ook wordt de facturatie voor de Gemeente verzorgd door de serviceprovider.

Doet u mee, dan wordt het contract afgesloten met de Gemeente. De Gemeente zal gedurende 15 jaar de verantwoordelijkheid nemen voor het goed functioneren van uw zonnepanelen. Zo wordt u volledig ontzorgd in dit project.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Inwoners van de Parkstadgemeentes kunnen zich aanmelden via:
www.zonnepanelenprojectparkstad.nl