Volta Solar

Volta Solar is één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Wij zijn sterk in het seriematig leveren van veel kleine installaties voor particulieren of woningcorporaties, maar ook in het leveren en onderhouden van grootschalige zonnedaken en zonnevelden.

  • Gespecialiseerd in zonnepanelen en energiebesparende producten
  • Ruime kennis en meer dan 10 jaar ervaring
  • Gecertificeerd Zonnekeur installateur
  • Uniek ServiceGarantPlan zonnepanelen
  • Eén schakel tussen fabriek en eindklant
Volta Solar

Landelijke dekking

Volta Solar is onderdeel van een landelijke groep van 7 Service Partners van Essent: Volta Limburg, Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas, Kemkens, Nederland Isoleert en Isoprofs. Samen bedienen wij meer dan 1,3 miljoen klanten in heel Nederland met een breed aanbod waaronder zonnepanelen, zonneboilers, CV-ketels, warmtepompen en woningisolatie. Onze adviseurs en monteurs zijn altijd in de buurt.

Kenniscentrum Zon
Binnen de groep is Volta Solar het “Centre of Expertise” of Kenniscentrum op gebied van zonne-energie. Dit betekent dat Volta Solar als kenniscentrum fungeert en dat een aantal zaken als inkoop en logistiek bij Volta Solar zijn gecentraliseerd voor heel Nederland en België.

Innogy

Samen met alle Service Partners en Essent zijn wij onderdeel van Innogy, een afsplitsing van de Duitse energiereus RWE. Met 40 duizend medewerkers en een omzet van 45 miljard is Innogy een van de grootste groene energiebedrijven van Europa. In Nederland werkt Volta Solar nauw samen met Innogy Renewables voor de realisatie van grootschalige zonne-energie installaties.

Innogy

Duurzame totaaloplossingen

Volta Solar biedt samen met verschillende gespecialiseerde servicebedrijven van Volta Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving.

De groep samenwerkende servicebedrijven van Volta Limburg bestaat naast Volta Solar uit Fraku (Venlo) en Willems Klimaat- en Koudetechniek (Beek).

 

Duurzame totaaloplossingen

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres:
Eisterweg 6
6422 PN Heerlen

Postadres:
Postbus 113
6400 AC Heerlen

T: 088 023 7480 ( uitgaande lijnen: 088 0237449)
E: zonnepanelen@voltasolar.nl

KvK-nummer: 57067325
BTW-identificatienummer: NL852424516B01

zonnekeur-installateur

Bedrijfsgegevens