kantoor volta solar

Volta Solar

Volta Solar is één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Limburg. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Wij zijn sterk in het seriematig leveren van veel kleine installaties voor particulieren of woningcorporaties, maar ook in het leveren en onderhouden van grootschalige zonnedaken en zonnevelden.

  • Gespecialiseerd in zonnepanelen en energiebesparende producten
  • Ruime kennis en meer dan 12 jaar ervaring
  • Gecertificeerd Zonnekeur installateur
  • Uniek ServicePlan zonnepanelen
  • Eén schakel tussen fabriek en eindklant

Landelijke dekking

Volta Solar is onderdeel van een landelijke groep van 7 Service Partners van Essent: Volta Limburg, Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas, Kemkens, Nederland Isoleert en Isoprofs. Samen bedienen wij meer dan 1,3 miljoen klanten in heel Nederland met een breed aanbod waaronder zonnepanelen, zonneboilers, CV-ketels, warmtepompen en woningisolatie. Onze adviseurs en monteurs zijn altijd in de buurt.

Kenniscentrum Zon
Binnen de groep is Volta Solar het “Centre of Expertise” of Kenniscentrum op gebied van zonne-energie. Dit betekent dat Volta Solar als kenniscentrum fungeert en dat een aantal zaken als inkoop en logistiek bij Volta Solar zijn gecentraliseerd.

E.ON

E.ON

Samen met alle Service Partners en Essent zijn wij onderdeel van E.ON. Met 70.000 medewerkers en meer dan 50 miljoen klanten met energieproducten is E.ON één van de grootste energiebedrijven in Europa. In Nederland werkt Volta Solar nauw samen met de internationale partners voor de realisatie van grootschalige zonne-energie installaties.

servicebedrijven Volta Solar

Duurzame totaaloplossingen

Volta Solar biedt samen met verschillende gespecialiseerde servicebedrijven van Volta Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving.

De groep samenwerkende servicebedrijven van Volta Limburg bestaat naast Volta Solar uit Fraku (Venlo) en Willems Klimaat- en Koudetechniek (Beek).

 

Limburg

Werkgebied Volta Solar

Ons werkgebied betreft heel Limburg. U kunt zowel als particuliere als zakelijke klant bij ons terecht. U vindt onze installaties terug in onder andere:

 

volta solar

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres:
Eisterweg 6
6422 PN Heerlen

Postadres:
Postbus 113
6400 AC Heerlen

T: 088 023 7480 ( uitgaande lijnen: 088 0237449)
E: zonnepanelen@voltasolar.nl

KvK-nummer: 14057112
BTW-identificatienummer: NL8068.73.528.B01