zonnepaneel JA Solar 320Wp

JA Solar 325 Wp Half-Cell Black

 • Geheel zwart zonnepaneel
 • 120 cellen technologie (hogere opbrengst)
 • 325 Wattpiek
 • 12 jaar productgarantie
 • 25 jaar vermogensgarantie
 • Afmetingen: 1689 x 996 x 35 mm

Download datasheet >

jasolar zonnepaneel 365 wp

JA Solar 365 WP Half-Cell Black

 • Volledig zwart
 • 120 cellen technologie
 • 365 Wattpiek
 • 12 jaar productgarantie
 • 25 jaar vermogensgarantie
 • Afmetingen: 1776 x 1052 x 35 mm

Download datasheet >

ja solar logo

JA Solar zonnepanelen

JA Solar Holdings Co., Ltd. is opgericht in 2005 en behoort tot de grootste producenten van zonnecellen ter wereld. Het hoofdkantoor ligt in Shanghai, China. Het merk produceert al zonnepanelen sinds 2005.

exportmarkten JA Solar

Veel leveranciers van zonnepanelen komen en gaan, maar JA Solar heeft als stabiele speler laten zien dat zij de steeds groter wordende vraag naar zonnepanelen makkelijk aan kunnen. Ze stonden in 2019 immers in de top 3 van wereldwijde leveranciers van zonnecellen en panelen. Sinds februari 2007 staat JA Solar op de beurs genoteerd aan de NASDAQ. De producten worden zowel residentieel als zakelijk gebruikt.

JA Solar heeft ruime ervaring met de productie van zonnepanelen van uitstekende kwaliteit en een hoog rendement. De R&D afdeling van JA Solar is continue bezig met onderzoek en ontwikkeling om unieke technologieën in de modulaire opbouw en cel productie te optimaliseren.

Volta Solar heeft door de jaren heen met verschillende grote zonnepanelenleveranciers gewerkt. Uit deze ervaring is gebleken dat JA Solar het beste aansluit bij de eisen en de wensen van onze klanten. Op dit moment bieden wij het JA Solar 325 en 365 Wattpiek zonnepaneel aan. Bekijk de specificaties hieronder.

Zonnepanelen met hoge betrouwbaarheid

JA Solar is het enige bedrijf met de volledige toepassing van de dubbeldruk-technologie tijdens de ontwikkeling van de zonnecellen. Hierdoor ontstaat een uitstekende contactweerstand tegen elektrische potentieel-geïnduceerde demping (anti-PID). Dit zorgt voor goede rendementen van de zonnepanelen.

jasolar technologie

Betrouwbaarheid op lange termijn is gegarandeerd door drievoudige IEC-standaard constructiekeuring. Dubbele elektrische toestelkeuring (EL) garandeert foutloze panelen.

Certificaten van JA Solar

De zonnepanelen van JA Solar zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken in de zonnepanelen branche. De productie en kwaliteit van de zonnepanelen zijn onderworpen aan een veelvoud van testen en inspectie van onafhankelijke instituten.

ja solar certificaten

Research & Development

Als marktleider in Research & Development (R&D) van PV cellenontwikkeling loopt Ja Solar constant 6 – 12 maanden voor op hun concurrenten. Ja Solar is het eerste bedrijf wereldwijd dat massaproductie van PV-cellen met selectieve diffusie techniek en PERC aanbiedt en tevens de eerste producent die de dubbeldruk-techniek toepast.

De focus van JA Solar ligt op het optimaliseren van het ontwikkelingsproces om zodoende de efficiency en betrouwbaarheid continu te verhogen. Het nominaal vermogen van de PV-panelen van JA Solar is in de massa productie gemiddeld rond 5 tot 10 watt boven het gemiddelde van de branche.

Productie zonnepanelen

JA Solar beschikt over de modernste technologie en een volledig geautomatiseerde paneel productieproces. De wafers, cellen en zonnepanelen worden allemaal in eigen fabrieken geproduceerd.

Meer informatie

Zijn JA Solar zonnepanelen geschikt voor uw dak of heeft u nog specifieke vragen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.