zonnepanelen monteur

Word installatiepartner van Volta Solar

Volta Solar is één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Wij zijn sterk in het seriematig leveren van veel kleine installaties voor particulieren of woningcorporaties, maar ook in het leveren en onderhouden van grootschalige zonnedaken en zonnevelden.

Volta Solar is onderdeel van een landelijke groep van 7 Service Partners: Volta Limburg, Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas, Kemkens, Nederland Isoleert en Isoprofs. Samen bedienen wij meer dan 1,3 miljoen klanten in heel Nederland met een breed aanbod waaronder zonnepanelen, zonneboilers, CV-ketels, warmtepompen en woningisolatie. Onze adviseurs en monteurs zijn altijd in de buurt. Samen met alle Service Partners en Essent zijn wij onderdeel van Innogy, een afsplitsing van de Duitse energiereus RWE.

Wat wij bieden

1. Langlopende projecten

Als partner van Volta Solar ben je verzekerd van meerdere toonaangevende opdrachtgevers, waaronder Essent, gemeenten en woningcorporaties.

Bekijk onze installatievideo >

2) Gedegen werkvoorbereidingvolta solar training
Volta Solar besteedt bovengemiddeld veel aandacht aan een goed ontwerp van de pv-installatie. Haalbaarheid van het legplan, dakconstructie, plaats van de omvormer en kabeltraject worden goed voorbereid door onze schouwers en werkvoorbereiders.

3) Eén vast aanspreekpunt
Volta Solar werkt met één teamleider per 5 tot 10 installatieteams. Onze teamleiders ondersteunen hun installatieteams vanaf kantoor of op locatie en zijn altijd bereikbaar. De teamleider werkt nauw samen met werkvoorbereiding en planning om ervoor te zorgen dat onze installatiepartners hun werk goed kunnen uitvoeren.

4) Digitale planning en opleveringVolta Solar bus
Volta Solar beschikt over een handig systeem voor installatiepartners waar de planning te vinden is en alle informatie vanuit werkvoorbereiding. Ook opleveringen worden na iedere klus in ons systeem uitgevoerd. Iedere installatiepartner krijgt kosteloos toegang tot ons systeem met een eigen account.

5) Partnership voor lange termijn
Volta Solar stelt hoge eisen aan de kwaliteit, veiligheid en het vakmanschap van haar installatiepartners. Onze installatievergoedingen staan in verhouding tot de eisen die wij stellen. Wij streven naar langdurig partnerships, gebaseerd op professionaliteit, wederzijds respect en vertrouwen.

Ja, ik wil meer informatie!

 

Volta Solar magazijn

impressie centraal magazijn Volta Solar