Hoe maak ik inloggegevens aan voor de portal?

In de laatste fase van installatie monteren we de omvormer. Deze wordt aangesloten op het internet, zodat u via een app of online omgeving de opbrengst van uw nieuwe zonnepanelensysteem kunt monitoren. Als de internetverbinding tot stand is gekomen, ontvangt u per e-mail de inloggegevens van de portal.

SolarEdge

Vanuit de e-mail van SolarEdge die u van ons ontvangt, kunt u rechtstreeks naar de website van SolarEdge. Hier kiest u zelf een persoonlijk wachtwoord. Vervolgens kunt u met uw gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord zowel via de website als via de app de portal benaderen.

Enphase

Via de e-mail die u van Enphase die u van ons ontvangt, kunt u rechtstreeks naar de website van Enphase. Hier kiest u zelf een persoonlijk wachtwoord. Vervolgens kunt u met uw gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord zowel via de website als via de app de portal benaderen.

Omnik

Log in op http://www.omnikportal.com of op de omnik app met de gegevens die wij u toegestuurd hebben via de e-mail. Nadat u bent ingelogd, kunt u uw wachtwoord aanpassen.

Goodwe

Log in op https://www.semsportal.com of op de Goodwe app met de gegevens die wij u toegestuurd hebben via de e-mail. Nadat u bent ingelogd, kunt u uw wachtwoord aanpassen.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor het delen van uw feedback.