Actueel

Help huiseigenaren energie te besparen

Heeft u als gemeente een aanvraag ingediend voor de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE)? Dan heeft u tot uiterlijk 31 december 2020 de tijd om de energiebesparende maatregelen door te voeren. Om u als gemeente te helpen uw doelstellingen te realiseren, heeft Volta Solar verschillende bespaarboxen beschikbaar. Hiermee besparen inwoners van uw gemeente snel en effectief energie.

 

Verschillende bespaarboxen beschikbaar

U mag van de overheid zelf bepalen welke maatregelen u neemt. Om u als gemeente te helpen hebben we verschillende bespaarboxen samengesteld met diverse kleine, besparende maatregelen. U kunt zelf kiezen of u de nadruk legt op het besparen van gas, elektriciteit, water of een combinatie hiervan. We hebben 8 verschillende varianten samengesteld. Het is ook mogelijk om zelf een box samen te stellen.

 

Gepersonaliseerde bespaarbox

De bespaarboxen zijn bovendien te personaliseren met het logo van uw gemeente en er zijn verschillende maten dozen beschikbaar. U kunt ook een brief of flyer toevoegen aan de bespaarbox met een boodschap voor de inwoners van uw gemeente.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze bespaarboxen op bespaarbazaar.nl.