Handleiding

Inzicht in opwek en besparing

Nadat uw zonnepaneleninstallatie is opgeleverd, start u direct met het opwekken en verbruiken van uw eigen stroom. In een gebruikersvriendelijke app kunt u direct zien hoeveel uw panelen produceren en wat u bespaart aan energiekosten. Lees de handleiding om meer te weten te komen over de functionaliteiten van de verschillende apps.

 

Monitoring software met Home Energy Management Systeem

Afhankelijk van uw installatie kunt u gebruik maken van de app voor smartphone en tablet of inloggen via uw webbrowser. Is er bij uw installatie een Home Energy Management Systeem geïnstalleerd dan maakt u gebruik van de HEMS Power App.

Heeft u een omvormer van het merk SolarEdge, Enphase of Sungrow en is er bij u een Home Energy Management Systeem (HEMS) geplaatst in uw meterkast? Download dan de HEMS Power App via Android of via IOS. Bekijk hier de handleiding. In uw offerte staat of u gebruik maakt van het HEMS-systeem.

Home Energy Management Systeem. Te vinden in de groepenkast.

 

Inloggegevens HEMS Power App

Tijdens de installatie van het Home Energy Management Systeem logt de monteur eenmalig in op uw systeem om het Home Energy Management Systeem te configureren. Daarna dient u de app te downloaden en te kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’. Via de e-mail die u van HEMS Power ontvangt, activeert u uw account.

 

Monitoring software zonder Home Energy Management Systeem

Heeft u een omvormer van het merk SolarEdge, Enphase of Sungrow maar geen Home Energy Management Systeem (HEMS)? Bekijk dan onderstaande instructies voor de inloggegevens, de bijpassende handleiding en de apps van uw besturingssysteem. Op uw offerte vindt u terug of u gebruikt maakt van het HEMS

 

Enphase Englighten App

Download de Enphase Enlighten App via Android of IOS. Bekijk hier de handleiding.

Inloggegevens:

Via de e-mail die u van Enphase ontvangt, activeert u uw account. Vervolgens logt u in via een webbrowser (bij voorkeur Google Chrome) of opent u de app. Nadat u bent ingelogd, kunt u uw wachtwoord wijzigen.

 

 

SolarEdge App

Download de SolarEdge app voor Android of via IOS. Bekijk hier de handleiding.

Inloggegevens

Via de e-mail die u van SolarEdge ontvangt, activeert u uw account. Vervolgens logt u in via een webbrowser (bij voorkeur Google Chrome) of opent u de app. Nadat u bent ingelogd, kunt u uw wachtwoord wijzigen.

 

Sungrow iSolarCloud App

Download de iSolarCloud app voor Android of via IOS.

Inloggegevens

Via de e-mail die u van iSolarCloud ontvangt, activeert u uw account. Vervolgens logt u in via een webbrowser (bij voorkeur Google Chrome) of opent u de app. Nadat u bent ingelogd, kunt u uw wachtwoord wijzigen.

Komt u er niet uit met de handleiding? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

088 023 74 80