Energieleveren.nl

Op de website www.energieleveren.nl worden alle nieuwe zonnepanelen systemen aangemeld, zodat de netwerkbeheerder in uw regio kan controleren of uw energiemeter geschikt is voor het terug leveren van zonnestroom. Daarnaast krijgt de netwerkbeheerder op deze manier inzichtelijk hoeveel zonnestroominstallaties zich in een bepaald gebied bevinden en hoeveel deze opwekken.

Tot voor kort was het voor installateurs van zonnepanelen mogelijk om deze aanmelding namens klanten te doen. Ook Volta Solar verzorgde voor al haar klanten de registratie op www.energieleveren.nl. Hier merkte u als klant niets van, buiten dat de netwerkbeheerder mogelijk contact met u zocht om uw energiemeter te komen vervangen voor een exemplaar dat geschikt is voor het terug leveren van elektriciteit.

Uw aanmelding op energieleveren.nl

Vanaf 27 mei 2020 is het voor ons niet meer mogelijk om als installateur deze aanmelding uit handen te nemen. Om u toch te begeleiden, vindt u hier een handleiding waarin we uitleggen hoe u de aanmelding in orde maakt. Het is zowel voor uzelf als de netwerkbeheerder belangrijk om deze aanmelding af te ronden. Houd uw offerte van de zonnepanelen bij de hand om alle velden in te vullen.

Bekijk de handleiding energieleveren.nl.