Actueel

Volta Solar specialiseert team met Adviseur voor de zakelijke markt

Gislain Houtvast - Adviseur ZON Zakelijk

Gislain Houtvast versterkt het team van Volta Solar per maart 2017. Houtvast brengt 8 jaar ervaring in de zonne-energie branche mee in zijn rol als Adviseur Zon Zakelijk. Binnen Volta Solar is hij het aanspreekpunt voor de zakelijke markt en adviseert hij ondernemingen over de aanschaf en realisatie van zonne-energie installaties.

“Gislain verrijkt ons team met zijn jarenlange kennis en ervaring. Hij is de aangewezen persoon om bedrijven te adviseren over zonnepanelen”, zegt Hans Schoenmakers, directeur van Volta Solar. “Er zijn veel kansen in de zakelijke markt, voor zowel kleinverbruikers als grootverbruikers. Gislain weet precies waar deze kansen liggen.”

Zonnepanelen zakelijke markt

Grootverbruikers met een netaansluiting groter dan 3*80A behalen een zeer aantrekkelijk rendement door de SDE+ subsidie. Als kleinverbruiker (netaansluiting gelijk aan of kleiner dan 3*80A) zijn tevens interessante rendementen haalbaar. Voor veel bedrijven is groene stroom goedkoper dan grijze stroom, en met verschillende fiscale aftrekmogelijkheden kunnen bedrijven snel hun investering terugverdienen.

Volta Solar heeft veel kennis en ervaring op het gebied van grote pv- installaties. Als onderdeel van Essent en Volta Limburg hebben wij een gezonde basis, zowel financieel als organisatorisch”, aldus Houtvast. “Investeren in zonnepanelen is tegenwoordig voor vrijwel elke onderneming bedrijfs-economisch interessant, los van de niet te onderschatten imagoverbetering.”

Met Volta Solar als partner voor uw zonne-energie installatie kiest u voor een deskundig team, advies op maat, uitstekende service en zekerheid voor de toekomst. Laat u deskundig en geheel vrijblijvend adviseren door onze nieuwe Adviseur Zon Zakelijk.

Gislain Houtvast
g.houtvast@voltasolar.nl
06-15289113