Soorten zonnepanelen

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt met verschillend rendement en prijzen. De afmetingen van zonnepanelen zijn tegenwoordig vrijwel hetzelfde. Welk zonnepaneel het beste bij u past, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan jaarlijks verbruik, beschikbaar dakoppervlak zoninstraling.

Tevens kunnen we onderscheid maken tussen MONO- en POLY kristallijn zonnepanelen. In de korte video (1:08 min.) hiernaast wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen MONO- en POLY kristallijn zonnepanelen.

Kwaliteitscontroles zonnepanelen Volta Solar - Essent

Wij sturen onze eigen Quality Control inspectieteams naar de fabrieken van onze PV leveranciers. Sinds 2013 werkt Essent samen met Private Energy; een bedrijf dat kwaliteitscontroles organiseert in PV fabrieken over de gehele wereld maar voornamelijk in Azië. De kwaliteitscontrole vindt op locatie plaats vóórdat de panelen verscheept worden. Panelen met defecten of onregelmatigheden worden geweigerd.

Kwaliteitscontroles zonnepanelen Volta Solar - Essent

Ons aanbod zonnepanelen

JA Solar (Comfort zonnepaneel)

JA Solar Holdings Co., Ltd. is opgericht in 2005 en behoort tot de grootste producenten van zonnecellen ter wereld. Het hoofdkantoor ligt in Shanghai, China. Ze stonden in 2016 in de top 5 van wereldwijde leveranciers van zonnecellen en panelen. Meer informatie over JA Solar vindt u in ons Kenniscentrum >

Bekijk de JA Solar panelen in ons assortiment >

Ons aanbod zonnepanelen

LG (Premium zonnepaneel)

LG Electronics, Inc (LG) is een marktleider en een technologische pionier van
consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Korea. Door een sterke financiële basis bevindt LG zich in een positie waar ze zich aan hun beloftes kunnen houden. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling heeft LG in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn opgezet. LG heeft naast de productie ook de kwaliteitscontrole geheel in eigen handen. Meer informatie over de LG NeON Series vindt u in ons Kenniscentrum >

Bekijk de LG panelen in ons assortiment >

Canadian Solar (Basis zonnepaneel)

Canadian Solar is in 2001 opgericht in Toronto en is uitgegroeid tot één van de grootste producenten van zonnepanelen. In de afgelopen periode heeft het merk een goede reputatie opgebouwd en Canadian Solar staat bekend als leverancier van zonnepanelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bekijk de Canadian Solar panelen in ons assortiment >