Soorten zonnepanelen

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt met verschillend rendement en prijzen. De afmetingen van zonnepanelen zijn tegenwoordig vrijwel hetzelfde. Welk zonnepaneel het beste bij u past, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan jaarlijks verbruik, beschikbaar dakoppervlak zoninstraling.

Tevens kunnen we onderscheid maken tussen MONO- en POLY kristallijn zonnepanelen. In de korte video (1:08 min.) hiernaast wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen MONO- en POLY kristallijn zonnepanelen.

Kwaliteitscontroles zonnepanelen Volta Solar - Essent

Wij sturen onze eigen Quality Control inspectieteams naar de fabrieken van onze PV leveranciers. Sinds 2013 werkt Essent samen met Private Energy; een bedrijf dat kwaliteitscontroles organiseert in PV fabrieken over de gehele wereld maar voornamelijk in Azië. De kwaliteitscontrole vindt op locatie plaats vóórdat de panelen verscheept worden. Panelen met defecten of onregelmatigheden worden geweigerd.

Kwaliteitscontroles zonnepanelen Volta Solar - Essent

Ons aanbod zonnepanelen

JA Solar (Basis + Comfort zonnepaneel)

JA Solar Holdings Co., Ltd. is opgericht in 2005 en behoort tot de grootste producenten van zonnecellen ter wereld. Het hoofdkantoor ligt in Shanghai, China. Ze stonden in 2018 in de top 3 van wereldwijde leveranciers van zonnecellen en panelen. Meer informatie over JA Solar vindt u in ons Kenniscentrum >

Bekijk de JA Solar panelen in ons assortiment >

Ons aanbod zonnepanelen

REC (Premium zonnepaneel)

REC is een Scandinavisch bedrijf dat zich al vanaf 1996 richt op de productie van hoogwaardige zonnecellen en zonnepanelen. Bij het bedrijf staan duurzaamheid, innovatie en kwaliteit voorop. Zo worden alle zonnepanelen uitgebreid getest om het verlies van vermogen over de jaren te minimaliseren. Het merk helpt niet alleen huishoudens om energie te besparen, het streeft zelf ook naar een productieproces met minimale CO2 uitstoot.

Bekijk de REC panelen in ons assortiment >