Actueel

Zonnepanelenproject parkstad live statistieken

Al meer dan 1.900 deelnemers voor Zonnepanelenproject Parkstad

Het Zonnepanelenproject Parkstad kent al ruim 1900 deelnemers! Het project loopt nu ruim een half jaar. In de tussentijd zijn er al zo’n 25.853 zonnepanelen geplaatst op daken in de Parkstad-gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal. In totaal is er al 5.421.822 kWh per jaar opgewekt en maar liefst 1.924.747 kilogram CO2 bespaard.

Zonnepanelenproject Parkstad logo
Bekijk hier de live statistieken van Zonnepanelenproject Parkstad

Het Zonnepanelenproject Parkstad is een project van de zeven Parkstad-gemeenten, met als doel het aantal zonnepanelen in de regio te doen toenemen. Volta Limburg voert het project namens de gemeenten uit en installeert en onderhoudt de zonnepaneleninstallaties bij de deelnemers thuis.

Het Zonnepanelenproject Parkstad maakt zonne-energie systemen toegankelijk voor iedereen. Door een gunstige lening via de gemeente aan te schaffen, kunnen deelnemers al vanaf dag één besparen. De maandelijkse aflossing van de lening is immers lager dan de besparing op de energierekening. Na 15 jaar is de lening volledig afgelost en kunt u nog zo’n 10 jaar volledig rendement van de zonnepanelen hebben. Ook krijgt u 15 jaar garantie op de installatie via uw gemeente.

Wist u trouwens dat de landelijke salderingsregeling onlangs is verlengd tot 2023? U bent er van verzekerd dat u nog jaren uw elektriciteit kunt terugleveren aan het net.

De deelnemers van het project worden geheel ontzorgd in de aanschaf en het onderhoud van hun zonnepaneleninstallatie gedurende 15 jaar.

Woont u in een Parkstad-gemeente en wilt u meer informatie over het Zonnepanelenproject? Doe dan snel de online Dakcheck of neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs via parkstad@voltasolar.nl of 088-0237484.

Doe de online Dakcheck