Actueel

zonnepanelen limburg

10 miljoen euro extra beschikbaar voor zonnepanelen in Limburg

Er komt 10 miljoen euro extra beschikbaar voor de Stimuleringslening Duurzaam Thuis. Met deze regeling kunnen inwoners van Limburg, zowel woningeigenaren als huurders, tegen gunstige voorwaarden hun zonne-energiesysteem financieren. Doordat de maandelijkse aflossing van de lening lager is dan de besparing, is er al financieel voordeel vanaf maand één.

Met deze verhoging heeft de provincie nu in totaal ongeveer 84 miljoen euro ter beschikking voor de verduurzaming van Limburgse woningen. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen, zonneceldakpannen en zonneboilers. Inmiddels zijn er al 7000 leningen verstrekt.

Ook verandert er iets aan de regeling: Mensen die via collectieve zonne-energieprojecten zonnepanelen aanschaffen, komen nu ook in aanmerking voor de Stimuleringslening Duurzaam Thuis.

Om in aanmerking te komen voor de lening, moet er aan een aantal eisen voldaan worden. Onze adviseurs kunnen u hier meer over vertellen. Bel voor een gratis adviesgesprek met één van onze adviseurs naar 088 023 7480 of contacteer ons via zonnepanelen@voltasolar.nl. Als u zonnepanelen via Volta Solar aanschaft, vragen wij via de Stimuleringslening Duurzaam Thuis vrijblijvend voor u aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan